A foglalás menete

Foglalni telefonon tudtok számkijelzéssel mobil számról,reggel 8 óra és este 20 óra közt.(rejtett számról és vonalas telefonról való foglalást nem tudunk felvenni).
Emailban információt kérhettek,de foglalni csak telefonon a fent leírt módon lehet. Minél előbb jelzitek foglalási szándékotokat annál nagyobb esély van rá , hogy a lakás szabad az általatok kívánt időpontban. Lemondást a foglalt időpontot megelőző nap 10 óráig tudunk elfogadni.Ennél későbbi lemondásnál kérjük a szolgáltatást tejesítettnek tekinteni és ellenértékét kifizetni.(Ez történhet a legközelebbi foglaláskor,vagy utalással is)

Mire számíts?

Budapest külvárosában (díjmentes parkolással és forgalmi dugók nélkül) diszkréciót szem előtt tartva, zárt lépcsőházas új építésű társasházakban találhatóak a 30m2 körüli ,klímás, erkélyes-teraszos lakások.(Dohányzásra az erkélyen-teraszon van lehetőség) Csendes, otthonos, ahol kényelmesen tölthetitek el az együttlétetek idejét. Kényelmes ágy, kellemes környezet, felszerelt konyha, modern fürdő, tisztaság és rend.

Viselkedés a lakásban